Vanaf €50,-, gratis levering NL & BE
Niet goed, Geld terug
Ocean Store krijgt een waardering van 9.7!

Aqua Medic easy line 300

Dit apparaat produceert ong. 300 liter osmose water per dag. Voor de productie van zacht- en zoutarm water voor zout- en zoetwateraquaria, voor het besproeien van terraria en vele andere doeleinden....

Aqua Medic easy line 300

Voor de productie van zacht- en zoutarm water voor zout- en zoetwateraquaria, voor het besproeien van terraria en vele andere doeleinden.

Aqua Medic easy line uitvoeringen

 • Easy line 190 ong. 190 liter per dag
 • Easy line 300 ong. 300 liter per dag

De omgekeerde osmoseapparaten van het type easy line zijn compact en hebben een hoge opbrengst. Ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van waterkwaliteit. Het fijnfilter ontdoet het water van vervuilingen groter dan 5 µm. Het voorfilter met actieve kool ontdoet het water van eventuele chloor, ter bescherming van het membraan. De module bestaat uit het membraan, een drukbuis en een spoelventiel. Het membraan is het hart van de installatie en bepalend voor de uiteindelijke waterzuiverheid. In onze apparaten gebruiken we uitsluitend TFC (Polyamide/ Polysulfon) membranen van de nieuwste generatie. De verhouding vuilwater:zuiver water bedraagt ongeveer 3-4:1. Het percentage verwijderde zouten is tot op 98%.


Aqua Medic easy line 300
Aqua Medic easy line 300

Verzending

 • Boven de € 50,- gratis bezorgd in NL & BE
  Op voorraad
  Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
Blader door producten
 • Aqua Medic easy line 300

  Dit apparaat produceert ong. 300 liter osmose water per dag. Voor de productie van zacht- en zoutarm water voor zout- en zoetwateraquaria, voor het besproeien van terraria en vele andere doeleinden.
  € 63.00